Kutnahola.kgmOnderhoud van in olieonderdompelde transformatorDe prijs van vandaag

  • vrijgavetijd:2022-11-26 23:26:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:595
  • Korte omschrijving:

    Kutnahola.kgm,Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autor

Artikel inhoud

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Kutnahola.kgmTransformer inspectie neus snuivende methode

lekkage van olie bij loopflens

Wewak.Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Bij inbedrijfstelling:


Kutnahola.kgmOnderhoud van in olieonderdompelde transformatorDe prijs van vandaag



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum,Kutnahola.kgmTestvragen voor transformatoren, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Transformer inspectie neus snuivende methode

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

doelDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Kutnahola.kgmOnderhoud van in olieonderdompelde transformatorDe prijs van vandaag



II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Kutnahola.kgmDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel,Kutnahola.kgmOnderhoud van transformatoren, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft d.w.z. isolatie afstand.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Kutnahola.kgmOverige productinformatie
  • Jiangxi.Hydraulische heftafel kleinrecente markt

    Jiangxi.Hydraulische heftafel kleinrecente markt

  • Jiangxi.Elektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenUitstekende procesanalyse

    Jiangxi.Elektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenUitstekende procesanalyse

  • Jiangxi.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenGediversifieerde marktontwikkeling verbeter

    Jiangxi.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenGediversifieerde marktontwikkeling verbeter

  • Jiangxi.Hydraulische instapbrugEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of uit te stellen

    Jiangxi.Hydraulische instapbrugEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of uit te stellen

  • FengnanCity in GermanyHydraulische druk van de mobiele instapwasOndervonden problemen en oplossingen

    FengnanCity in GermanyHydraulische druk van de mobiele instapwasOndervonden problemen en oplossingen

  • Lublin.kgmBewerking van het hefplatform met schaarvorkInspectie en onderhoud

    Lublin.kgmBewerking van het hefplatform met schaarvorkInspectie en onderhoud

  • Nicastro.5-verdiepingen huishoudelijke lift kleinWat is er

    Nicastro.5-verdiepingen huishoudelijke lift kleinWat is er

  • SzarvasName1 meter hydraulisch hefplatformOnderhoud moet op tijd zijn

    SzarvasName1 meter hydraulisch hefplatformOnderhoud moet op tijd zijn

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!